Hemsidor

Många kollar upp företag på internet innan de tar ett köpbeslut och finns man inte där med en bra hemsida så går man miste om många potentiella kunder.

Vi uppdaterar, bygger nya, mobilanpassar och sköter löpande uppdateringar. Vi utgår från vad just du behöver och hittar lösningar som passar det.

Trycksaker

Vi designar trycksaker som på bästa sätt visar upp ditt företag. Det kan vara flygblad, affischer, banderoller, foldrar, tröjor eller kanske ballonger. Om du vill så hjälper vi dig från början till slut, från planering till design och vidare till tryck.

Vi kan också ta hand om distributionen, oavsett om din trycksak ska delas ut på stan, skickas med posten eller med flaskpost så löser vi det.

Foto & Film

För att visa att ditt företag är seriöst är det viktigt med bra bilder. Vi kan fota personal, byggnader, produkter eller din verksamhet.

Vi producerar också enkla filmer som på ett bra sätt förklarar en avancerad produkt eller visar hur bra din verksamhet är.

System

Vi gör det lättare för dig att driva ditt företag genom att utveckla smidiga system och speciallösningar. Exempelvis bokningssystem, kösystem, hantering av felanmälningar och publiceringssystem.

Internet

Hemsidan är en del av närvaron på internet, men vi kan också hjälpa till med Google-annonser (Adwords), banners och din närvoro i sociala medier.

Grafisk profil

En grafisk profil är viktig för att bygga igenkänning och stärka ditt varumärke. Vi kan börja från grunden eller komplettera det ni redan har och är nöjda med. Vi designar en stilren logotyp som syns bra i olika storlekar för att täcka in alla användningsområden. Andra delar av profilen är typsnitt och färger som återspeglar ditt företag.